Apex Legends Hileleri

Apex Legends Hileleri

Apex legends hileleri Apex Legends Duvar Hack Apex legends time 6 hileleri ile apex legends skinhack de yapabiliriz.

Valorant hilelerinin bu özelliği ile oyuna eklenen tüm yeni skinlere ücretsiz olarak erişebileceksiniz. Aşağıda paylaşacağımız rar şifresi ile hileye giriş yapabileceksiniz. Apex legends hilesi de Ağustos 2020 tarihi ile güncel tutulacaktır.

Apex Legends Hileleri

Hile, her büyük oyun sürümünde, özellikle de Apex Legends gibi rekabetçi nişan alma oyunlarında kaçınılmaz bir gerçektir. Aynısı yeni battle royale oyunumuz için de geçerli ve hileleri gösteren birçok video zaten yayınlandı.

Lol Hileleri oldukça değişkendir ve farklı amaçlar için kullanılır. Bu yazımızda detayları paylaşacağız ve dolandırıcıları nasıl tespit edeceğinizi öğrenmenize yardımcı olacağız.

Apex Legends hileleri genellikle üçe ayrılır. Bunlardan ilki rakibin bilgilerini gösterirken, diğerleri aim-bot veya wall-hack olarak adlandırılır. Aim-bot, otomatik nişan almayı sağlarken, duvar hack, düşmanı duvarların arkasından görmenizi sağlar. Ek bilgi sunan hile programları şunları gösterir:

• Oyuncunun adı

• Düşman sağlığı

• aranızdaki mesafe

Öte yandan, daha gelişmiş hile programları vardır ve bunlar aşağıdaki özelliklere sahiptir:

• Radar korsanlığı

• Nişan alma botu (hedefleme)

• Hedef kilidi

• Değiştirilebilir FOV

Bunların dışında merminin gidişatını veya yayılmasını hesaplayan ve işleri çok kolaylaştıran bot programları da var. Ama sonuçta bu rekabetçi bir oyun ve yapılacak en son şey hile yapmak. Üstelik Respawn ve EA da gerekeni yapıyor ve şimdiden on binlerce kişi hile yaptığı için oyundan banlandı.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Sağlık Sektörü Web Tasarımı

Sağlık Sektörü Web Tasarımı

Cod Warzone, Apex Legends ve Pubg Mobile Hileleri

Cod Warzone, Apex Legends ve Pubg Mobile Hileleri

İnstagram Fenomen Paketi Satın Al

İnstagram Fenomen Paketi Satın Al

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir