IQOS Elektronik Sigara Aksesuarları

IQOS Elektronik Sigara Aksesuarları

Elektronik sigara kullanırken iqos aksesuarlarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Elektronik sigarayı çalıştırmak için gerek duyulan tüm aksesuarlara web sayfamız üzerinden erişebilirsiniz.

Heets tütün çubuklarını içine yerleştirerek kullanacağınız tutucu, taşıma kılıfı ve güç adaptörü elektronik sigara kullanırken ihtiyacınız olan aksesuarlar arasında yer alıyor. Iqos’un elektronik sigara kullanıcılarına sunduğu dijital özellikli tutucu modelleri ve diğer aksesuarlar için web sitemizi ziyaret edebilir, zevkinize göre satın alacağınız aksesuar portföyünü inceleyebilirsiniz.

Elektronik Sigara Alırken Başka Nelere İhtiyacınız Var?

Tütün yapraklarını ezmeden ve 350 derecede yakmadan ısıtan özel bir teknolojiye sahip olan elektronik sigaralar için tutucular, ürünleri kullanırken ihtiyaç duyacağınız vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alıyor. Dijital buharlaştırıcı olarak çalışan tütün çubukları için özel olarak tasarlanan ıqos sigara tutucular, şık tasarımları ve farklı renk seçenekleri ile kullanıcılara keyifli bir içim deneyimi yaşatıyor.

Multi Kitleri için özel olarak tasarlanan Multi güç adaptörü, kablosundan ayrı olarak satışa çıkarılıyor. Şarj olduktan sonra elektronik sigaraları 3,5 saate kadar kullanılabilir kılan şarj adaptörü, kalem formunda tutucular ve taşıma kılıfı aksesuarlarına erişmek için firmamızın web sayfası üzerinden ürünleri inceleyebilirsiniz.

IQOS Elektronik Sigara Tercih Etmenin Avantajları

Tütün yapraklarını yakmadan özel bir ısıtma teknolojisi ile kullanılan elektronik sigaralar, geleneksel sigara tüketimine farklı bir alternatif sunuyor. Isıtmayı otomatik olarak başlatan elektronik sigara ürünleri bıçaksız bir tasarım şeklinde üretiliyor. Bu sayede içim sonrası temizlik zahmeti bırakmayan markanın e-sigara koleksiyonunun kullanıcılar için sunduğu sayısız avantaj bulunuyor.

Çevreye duman salınımı yapmadan yalnızca karbondioksit bırakan elektronik sigara ürünleri aynı zamanda normal sigaradaki zifiri ortadan kaldırarak insan sağlığını tehdit altına almıyor. Firmamızın iqos iluma ve diğer elektronik sigara cihazları portföyünü incelemek ve ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Ahşap Dış Cephe Mantolama Çözümleri

Ahşap Dış Cephe Mantolama Çözümleri

Endüstriyel Mutfak Çeşitleri

Endüstriyel Mutfak Çeşitleri

Kış Lastiği Nedir?

Kış Lastiği Nedir?

Cephe Kaplama Çeşitlerinden Eps Uygulaması

Cephe Kaplama Çeşitlerinden Eps Uygulaması

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir