Lens Markaları ve Fiyatları 2021

Lens Markaları ve Fiyatları 2021

Hareket sağlamayan ve yapışan lenslerin bakımı acuvue oasys markalı lensler de çok daha kolay bir işlemdir. Lensler göze yapışırsa eğer, göz hekimleri nemlendirici ya da kaydırıcı bir solüsyon tavsiye edebilir. Bu biçimde, lensler takılıyken onları çok daha rahat duruma getirebilmek için nemlendirmeniz gerekir. Tavsiye edilen ve kullanılan solüsyondan 1-2 damla gözünüze damlatmalısınız ve lens göz üstünde rahatça hareket etmeye başlayana kadar beklemelisiniz.

Yaptığınız bu işlem sorununuzu çözmezse eğer derhal bir göz hekimi ile irtibat kurmalı ve muayene olmalısınız. Her zaman ilk olarak hep aynı taraftaki lensinizi çıkarmanızı tavsiye ederiz. Tabi en başta ellerinizi bol su ve köpükle yıkamalı, durulamalı, kurulamalı ve gerekli sağlık koşullarını uygulamalısınız.

Ayrıca şunu da belirtmek isteriz; lens fiyatları geçmiş yıllara oranla çok daha uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Yani günümüzde her geçen gün daha fazla tercih edilen lensleri hem kullanmak hem de kolayca bakımını yapmak son derece pratik ve kolay bir işlemdir. Lenslerinizi çıkarmaya başlamanızdan önce lenslerin gözün tam ortasında olduğundan emin olmanız gerekir. Diğer gözü kapattığınızda da bu durumu tespit etmeniz mümkündür. Görüşünüz bulanıklaşırsa eğer, lensler ya göz kısmında değildir ya da gözün beyaz bölümüne kaymıştır. Lenslerin yerini tespit edebilmek için aynanın karşısında üst göz kapağını yukarı çekmeli, bu sırada aşağı yöne bakmalı ve gözün alt kısmını incelemelisiniz.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

En İyi Elektronik Sigara Modelleri

En İyi Elektronik Sigara Modelleri

Bursa Spa Hizmeti Nereden Alınır?

Bursa Spa Hizmeti Nereden Alınır?

Çocuklarda Tel Tedavisi

Çocuklarda Tel Tedavisi

Sağlık Ajandasında Bilinmeyen Haberler

Sağlık Ajandasında Bilinmeyen Haberler

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir